Appelscha

Programma Activiteiten Commissie Appelscha voorjaar 2022.

 Vrijdag 21 januari.

Deze middag wordt verzorgd door zanger Irwing Benjamins uit Drachten. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Hij zingt liedjes in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Fries. Vooral uit de zestiger en zeventiger jaren. Van mooie luisterliedjes tot liedjes van Jim Reeves, Cliff Richard, Gerard Cox en Peter Koelewijn. Ook van de Friese groep De Kast.

Vrijdag 18 februari.

Op deze middag komt de heer Wouter van Empelen vertellen over het werk van Artsen zonder Grenzen. Hij heeft gewerkt als project coördinator en is in veel oorlogs – en rampgebieden geweest. Hij vertelt wat er allemaal komt kijken bij het werk van Artsen zonder Grenzen. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal en hij vertelt over de huidige situatie van projecten in Afghanistan. Hij beantwoordt graag vragen en gaat met ons in gesprek.

Vrijdag 18 maart.

De heer Andries van der Veen uit Wolvega komt zijn nieuwe natuurfilm “De strijd om het bestaan” presenteren. De heer Van der Veen is een echte natuurliefhebber. Urenlang verblijft hij in de natuur om alles wat groeit en bloeit vast te leggen met zijn camera. Deze film is opgenomen bij het Brandemeer en in de Rottigemeente, gebieden die eigendom zijn van Staatsbosbeheer. Doordat ‘s nachts met Boscamera is gefilmd, kunnen we ook van het nachtleven genieten.

Vrijdag 15 april.

Er wordt een lunch geserveerd in restaurant “De Hildenberg” in Appelscha. Deze lunch begint om 11.30 uur en eindigt om ongeveer 13.30 uur. Er komt nog bericht over hoeveel deze lunch kost.

Alle middagen vinden plaats in  “Dorpskamer De Den” aan de Alle Wijtzesweg in Appelscha. Aanvang 14.00 uur. Einde 16.00 uur. De kosten bedragen  €3,00 per persoon.

Voor vervoer kunt u bellen met Els Alwon 431338, Grietje Veensma 432289, Tjamke de Haan 431638, Sietze Oldersma 430840 en Wessel Oosterhof 431153.

 

In verband met corona is dit programma in eerste instantie alleen voor leden van Appelscha.

 

Gewoon een of andere WordPress website